Synstjek

Er du og din bil blevet indkaldt til periodisk syn? Få din bil til synsklargøring hos AutoMester Måløv. Så er du sikker på at gå igennem syn første gang.

Det lovpligtige syn
Fire år efter en ny bil indregistreres skal den til syn. Herefter skal den til syn hvert andet år. Det periodiske syn er lovpligtigt og sikrer at bilerne på de danske veje holder en vis standard indenfor sikkerhed og miljøpåvirkning.

Ved at få foretaget et synstjek er du sikker på at din bil går igennem syn første gang og slipper derfor for besværet og de økonomiske omkostninger, ved at skulle have bilen til omsyn.

Gennemgående synstjek
Ved synstjekket vil vi gennemgå din bil fra A-Z og sørge for at alt er i orden. Vi vil blandt andet gennemgå:

  • Lygter og reflekser
  • Udstødning
  • Styretøj og bremser
  • Kulilte- og støjudledning

Fuldt gennemsigtig service
Konstaterer vi fejl eller mangler, der vil have indflydelse på hvorvidt din bil går igennem syn eller ej, tilbyder vi naturligvis at udbedre disse. Du hører altid fra os før vi foretager os noget på din bil, så du altid er underrettet om processen. Så undgår du samtidig ubehagelige overraskelser på fakturaen.

Vi gør det nemt for dig
Hos Automester Måløv synes vi det skal være så nemt som overhovedet muligt for dig, når din bil skal til periodisk syn. Derfor tilbyder vi en gratis lånebil, mens din bil er på vores værksted.

Derudover kører vi også gerne din bil over i synshallen, når vi har foretaget synstjek og udbedret eventuelle fejl og mangler.

Vil du høre nærmere om vores synstjek eller er du interesseret i at booke en tid til din bil? Så kontakt os med det samme på 44 64 15 64 eller på e-mail info@bilmester.dk. Du kan også booke en tid direkte i vores system herunder.

Adresse

AutoMester Måløv Aps
Måløv værkstedsby 53
2760 Måløv

Åbningstider

Man - Tor: kl. 08.00 – 16.00
Fredag: kl. 08.00 – 15.00
Weekend: Lukket