Reparation af din bil

Hos Automester Måløv er vi specialister i alle former for reparationer. Vi klarer alt fra udretning af buler og lakskader til rust- og pladearbejde, samt forsikringsskader. Uanset dit behov, kan vi hjælpe dig.

På vores værksted er alle mærker, modeller og årgange velkomne, og vi tilbyder desuden altid gratis lånebil, når din bil skal repareres.

Buler i bilen
Vi kender alle til frustrationen ved at vende tilbage til sin bil på parkeringspladsen og konstatere en bule eller en ridse i lakken. Dels ser det sjusket ud, men samtidig kan det også få konsekvenser for skadens omfang, hvis du ikke hurtigt får repareret den. Buler og lakskader kan nemlig hurtigt udvikle sig til rustskader, hvilket vil resultere i yderligere økonomiske omkostninger.

Forsikringsskader
Hos Automester Måløv udbedrer vi også forsikringsskader. Du skal blot oplyse dit forsikringsselskab og policenummer, så sørger vi for at reparere din bil ud fra forsikringens og garantiens forskrifter. Det skal være nemt for dig at få lavet forsikringsskader, derfor tilbyder vi selvfølgelig også at udføre alt nødvendigt papirarbejde for dig.

Stenslag i forruden
Har din bil fået et stenslag i forruden, tilbyder vi hurtigt og effektivt at udbedre skaden. Afhængigt af hvor i forruden skaden er sket, er det lovpligtigt at få ruden repareret før man kører videre. Hvis skaden for eksempel er sket i førerens synsvinkel, udgør den en stor risiko for uheld.

Andre skader
Uanset hvilken skade din bil måtte have, kan vi hos Automester Måløv hjælpe dig. Vi har mere end 20 års erfaring som autoværksted og har derfor set, og udbedret, alle former for skader. Vi starter altid ud med en grundig dialog, hvor vi får afdækket præcis hvad vi vil foretage os og hvad det vil koste.

Vil du høre nærmere, så kontakt os allerede i dag på telefon 44 64 15 64 eller book en tid direkte herunder.

Adresse

AutoMester Måløv Aps
Måløv værkstedsby 53
2760 Måløv

Åbningstider

Man - Tor: kl. 08.00 – 16.00
Fredag: kl. 08.00 – 15.00
Weekend: Lukket