Hjul- og dækskift

Hos AutoMester Måløv skifter vi dine hjul og dæk hurtigt og effektivt, så du kan være tilbage på vejene i en fart.

Husk at få skiftet dæk
Det er vigtigt at få skiftet dæk. Og det er en rigtig god idé at få skiftet sine dæk i god tid, så man ikke står, ligesom mange andre, og skal finde en værkstedstid, når den første sne allerede er faldet. Sommer- og vinterdæk er tilpasset sæsonernes vind- og vejrforhold, og har direkte indflydelse på din og dine medtrafikanters sikkerhed på vejene.

Dæk til sæsonen
Når efterår bliver til vinter falder temperaturen. Vinterdæk er udviklet til at give de bedst mulige kørselsforhold på kolde og glatte overflader, og har samtidig en væsentligt reduceret bremselængde sammenlignet med sommerdæk.

Sommerdæk giver dig det bedst mulige vejgreb på både våde og tørre veje, og er desuden designede til at give bedst mulig stabilitet i sving, samt udnytte brændstof bedst muligt i varmt vejr.

Hvornår skal dine dæk skiftes?
Som regel anbefaler vi at man får skiftet sine dæk lige omkring, når temperaturen ligger på 7 grader. Det er typisk her at de forskellige dæktyper kommer til deres ret. Det vil typisk være slut oktober/start november, samt slut marts/start april.

Fokus på den gode service
Når du ankommer på vores værksted for at få skiftet dæk på bilen, vil du altid blive mødt af en af vores mekanikere. Vi lægger vægt på en gennemsigtig dialog og ved, hvor besværligt det er at være uden sin bil. Derfor skifter vi hurtigt og effektivt dækkende på din bil, så du hurtigt kan være tilbage på vejene.

Når vi skifter dine dæk gennemgår vi samtidig dækmønstre og slidtage for at sikre os at dine dæk lever op til sikkerhedsmæssige krav.

Adresse

AutoMester Måløv Aps
Måløv værkstedsby 53
2760 Måløv

Åbningstider

Man - Tor: kl. 08.00 – 16.00
Fredag: kl. 08.00 – 15.00
Weekend: Lukket