Dit autoværksted i Måløv

Vores grundholdning er, altid at være værkstedet, hvor vore kunder kan have den fulde tillid til, at det udførte arbejde er i henhold til det aftalte. Både hvad angår kvalitet, pris og levering.

Kvalitet

Vores kvalitet er din garanti

Vores mange år i branchen har lært os at kvalitet betaler sig. Derfor arbejder vi på vores autoværksted udelukkende med reservedele af højeste kvalitet, både ved udførelse af bilservice og reparation. Desuden er du altid sikret 3 års garanti på alle nye reservedele.

Vi samarbejder med Danmarks største grossist indenfor reservedele og har derfor løbende leveringer på værkstedet på daglig basis. Det betyder høj fleksibilitet, da vores automekanikere med kort varsel vil kunne få leveret reservedele vi ikke har på lager. Det er din tryghed for hurtigt og effektivt arbejde, så du kan komme tilbage på vejene hurtigst muligt.

Kompetencer

Knowhow i højsædet

I takt med den teknologiske udviklings høje tempo, bliver vores biler også mere og mere tekniske. På vores autoværksted i Måløv lægger vi derfor stor vægt på at vores automekanikere konstant holder sig opdaterede på branchens udvikling. Vi deltager derfor løbende i kurser og videreuddannelser, så vi altid ved hvordan din bil er skruet sammen og så vi kan levere fagligt arbejde af højeste kvalitet.

Vi råder over det nyeste udstyr og værktøj, der kræves, og investerer løbende i både data, testudstyr og teknologisk værktøj, for altid at leve op til branchens nyeste standarder. Vi servicerer og reparerer alle bilmærker, herunder også helt nye biler – også indenfor garantiperioden.

Samarbejde

Tillid i øjenhøjde

På vores autoværksted er det altid vores automekaniker, der tager imod dig og din bil – uanset om der er tale om serviceeftersyn, klargøring til syn, dækskifte eller reparationer. Det giver tryghed for både dig, såvel som os, at dialogen er i øjenhøjde fra start til slut. Vi undgår misforståelser, når vi får drøftet dine ønsker og behov, og får afstemt forventningerne fra start. Det skaber rammerne for det bedste samarbejde. For er det ikke en handel – det er et samarbejde!

God service

Vi passer godt på din bil!

At få din bil til service på vores autoværksted er ikke bare et almindeligt servicetjek. Det er en tillidssag at have sin bil på værksted og vi tager selvfølgelig god hånd om både din bil og dine behov. Med vores mange års erfaring i branchen, har vi naturligvis opnået en høj kvalitet i vores arbejde og du kan derfor trygt overlade din bil til os – her er den altid i sikre hænder.

Har du specifikke ønsker til serviceringen af din bil, så kontakt os allerede i dag. Vi lytter og rådgiver, så du får oplevelsen af den høje kvalitet, som vores andre kunder nyder godt af.

  • Bevare Fabriksgarantien

  • GRATIS KUNDEBIL VED ALLE REPARATIONER

  • STORT VÆRKSTED

  • PROFESSIONELT UDFØRT ARBEJDE

  • VI TJEKKER DET HELE IGENNEM

  • VI SYNER DIN BIL

Adresse

AutoMester Måløv Aps
Måløv værkstedsby 53
2760 Måløv

Åbningstider

Man - Tor: kl. 08.00 – 16.00
Fredag: kl. 08.00 – 15.00
Weekend: Lukket