Service og Serviceeftersyn

Hos AutoMester Måløv tilbyder vi en lang række bilservice til dig og din bil. Vi tilbyder alt fra mindre services af enkelte dele til komplette serviceeftersyn.

Serviceeftersyn
Alle biler, nye som gamle, har godt af at komme til service. Ved et serviceeftersyn sørger vi for at alt er som det skal være på bilen. Serviceeftersynet forebygger skader og driftsproblemer.

Alt efter hvor gammel din bil er og hvor meget du kører, tilbyder vi serviceeftersyn af forskellige omfang. Vi tilbyder blandt andet:

  • Olieservice
  • AutoMester olie og bremseservice
  • AutoMester Totalservice
  • Serviceeftersyn efter fabrikkens forskrifter

Vi holder din garanti intakt
Er din bil stadig omfattet af fabriksgarantien, er det vigtigt at du sørger for at opfylde de krav der stilles til servicering af din bil. Overholdes kravene ikke, risikerer du at garantien frafalder.

Med mere end 20 år i branchen har vi den faglige ekspertise til at varetage alle biler, uanset mærke, model og årgang. Vi er derfor altid i stand til at levere serviceeftersyn efter fabrikkens forskrifter, så din garanti holder.

Air-condition service
Hos AutoMester Måløv tilbyder vi også service og reparation på dit airconditionanlæg. Det er vigtigt at anlægget tilses jævnligt og får fjernet støv og snavs, samt påfyldt kølemiddel. Som tommelfingerregel anbefaler vi at du får tjekket din aircondition hvert 2. år. Kører du ofte på bilferie, hvor anlægget bruges meget, bør du få det serviceret oftere. Et misvedligeholdt anlæg risikerer at overophede, hvilket hurtigt kan blive en dyr økonomisk omgang.

Kontakt os i dag og hør hvad vi kan gøre for dig
Har du spørgsmål angående hvilke services vi tilbyder eller hvad vi kan tilbyde dig og din bil, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har mere end 20 års erfaring og kan derfor yde kompetent rådgivning og vejledning fra A-Z. Kontakt os på telefon 44 64 15 64, på e-mail info@bilmester.dk eller book en tid med det samme herunder.

Adresse

AutoMester Måløv Aps
Måløv værkstedsby 53
2760 Måløv

Åbningstider

Man - Tor: kl. 08.00 – 16.00
Fredag: kl. 08.00 – 15.00
Weekend: Lukket