Vi tilbyder:


3 års garanti

Vores grundholdning er, altid at være værkstedet, hvor vore kunder kan have den fulde tillid til, at det udførte arbejde er i henhold til det aftalte. Både hvad angår kvalitet, pris og levering.

Kvalitet

Vores kvalitet er din garanti

Hos Hella Service Partner ved vi, kvalitet betaler sig. Derfor arbejder vi kun med reservedele af høj kvalitet ved udførelse af både service og reparationer, og hos os er du altid sikret 3 års garanti på alle nye reservedele.

Hella Service Partner trækker alle reservedele fra Danmarks største grossist, vi har derfor løbende leveringer på vores værksteder igennem dagen. Det sikrer fleksibilitet og tryghed for dig som kunde, da vi derfor altid er leveringsdygtige – også i reservedele i høj kvalitet.

Kompetencer

Knowhow i højsæde

I dag bliver bilerne mere og mere tekniske. Derfor lægger vi meget vægt på, at vores folk har de helt rigtige spidskompetencer og har deltaget i relevante kurser og efteruddannelser, så de præcis ved, hvordan din bil er skruet sammen.

Vi har det udstyr og værktøj, der kræves, og investerer løbende i både data, tester og værktøj, så du hurtigst muligt kommer ud at køre igen. Vi servicerer og reparerer alle bilmærker herunder også helt nye biler – også inden for garantiperioden, så du beholder din fabriksgaranti.

Samarbejde

Tillid i øjenhøjde

Hos os er det altid vores mekaniker, der tager imod dig og din bil, uanset om der er tale om serviceeftersyn, klargøring til syn, dækskifte eller reparationer. Det giver tryghed både for dig og for os, at dialogen er i øjenhøjde fra start til slut. Vi undgår misforståelser, når vi får drøftet behov og får afstemt forventninger fra start, og det skaber rammerne for det optimale samarbejde. For os er det ikke en handel. Det er et samarbejde!

God service

Vi passer godt på din bil!

Din service hos os er ikke bare et almindelig check. Vi tager god hånd om din bil og dine behov. Med vores mange års erfaring indenfor branchen, så har vi opnået en høj kvalitet i vores arbejde. Hvis du har specifikke ønsker i henhold til din service hos os, så tag endelig kontakt til os. Vi lytter gerne, så du kan være sikker på at få netop den oplevelse af høj kvalitet, som alle vores andre kunder nyder godt af. Ring i dag og så tager vi gerne dialog med dig. 

  • MANGE GODE MEKANIKERE

  • GRATIS KUNDEBIL VED ALLE REPARATIONER

  • STORT VÆRKSTED

  • PROFESSIONELT UDFØRT ARBEJDE

  • VI TJEKKER DET HELE IGENNEM

  • VI SYNER DIN BIL

Adresse

AutoMester Måløv Aps
Måløv værkstedsby 53
2760 Måløv

Åbningstider

Man - Tor: kl. 08.00 – 16.00
Fredag: kl. 08.00 – 15.00
Weekend: Lukket